15 jaar Samen voor Zeist met taart, SDG’s en betrokken bedrijven en organisaties!

 in Geen categorie

Met de bekende slag op de Beursvloer gong ging de Kickoff van Samen voor Zeist van start; een film met foto’s van Mel Boas van blije gezichten van deelnemers aan bijeenkomsten, matches, workshops, NLdoet…; alle activiteiten van Samen voor Zeist kwamen voorbij!

Te gast bij Achmea werd het betrokken netwerk gastvrij ontvangen, met taartjes van Bakker Albert, een inhoudelijk verhaal door Henk Mirck over de Sustainable Development Goals; waarna de link naar de Zeister samenleving door Katherina ; het netwerk van Samen voor Zeist draagt bij aan diverse SDG’s; zoals SDG1 armoede tegengaan , SDG3 goede gezondheid en welzijn, SDG4 kwaliteitsonderwijs, SDG8 fatsoenlijk werk en gezonde economie, SDG10 ongelijkheid verminderen en SDG12 verantwoorde consumptie.

SDG17 overstijgt de anderen vanwege het feit dat verbindingen tot stand brengen tussen bedrijven en organisaties om samenwerkingen en partnerschappen te faciliteren de volledige doelstelling van Samen voor Zeist is. Deze samenwerkingen zijn gericht op maatschappelijke doelen bereiken.

De boodschap was duidelijk; we doen niet veel anders dan 15 jaar geleden maar door de activiteiten te linken aan de SDG’s wordt het makkelijker doelen te formuleren  en in samenwerkingsverband elkaar te versterken!

Blij met de belangstelling, nieuwe gezichten maar ook weer bekenden uit de eerste jaren! Naderhand weer veel ruimte voor netwerken, nieuwe contacten leren kennen en natuurlijk ook weer voor matching!

BEELD VERSLAG DOOR: Mel Boas/Boasphoto.nl

 

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X