Kamers met Aandacht versterkt ons netwerk!

 in Geen categorie

Kamers met Aandacht zoekt mensen die een kamer willen verhuren aan jongeren tussen de 18 en 23 jaar, die op eigen benen willen staan, maar nog niet geheel zelfstandig kunnen wonen.

Het project is in 2019 gestart als een samenwerkingsinitiatief tussen jeugdhulporganisaties en gemeenten. Vanwege dat toenemende (landelijke) belangstelling is er vanaf januari 2020 een zelfstandige stichting opgericht, die verantwoordelijk is voor de werving en matching van de kamers.

Volgens initiatiefnemer Bianca van der Neut kan iedereen een kamer met aandacht bieden. Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe vaak je op reis gaat. Iedere woonruimte kan een kamer met aandacht worden. Er kunnen kamers met aandacht worden gerealiseerd in woongroepen, gastenverblijven, studentenhuizen, bij gezinnen en alleenstaanden. Ook als je zelf woonruimte huurt kun je toestemming krijgen om mee te doen, zonder dat je toeslagen kwijtraakt.

Krijgen jongeren jouw aandacht?

Ondernemers kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de werving door de oproep actief onder de aandacht te brengen bij hun medewerkers en klanten via hun website, nieuwsbrief of magazine. Mocht je willen bijdragen aan de werving of meer informatie willen dan kun je contact opnemen met Bianca van der Neut (Tel. 06-29521101 of info@kamersmetaandacht.nl).

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X