Creatief Herstel zoekt de samenwerking!

 in Geen categorie

Stichting Creatief Herstel is een Zeister initiatief opgericht door Marloes Klok en Ivanka van de Wardt. De stichting biedt creatieve dagbesteding aan in de vorm van een 12 weeks traject. Dit traject is speciaal voor vrouwen die herstellen van een burn-out/depressie of andere mentale uitdaging. Tijdens het traject gaan de vrouwen aan de slag om weer in actie te komen. “Wij gaan in ons creatieve atelier met de vrouwen in kleine groepjes opzoek naar waar zij nu energie van krijgen, wat ze leuk vinden en wie ze nu zijn na alles wat er is gebeurd. Door middel van (kleine) creatieve projecten en het werken uit een werkboek voor persoonlijke ontwikkeling, worden de vrouwen uitgedaagd om opnieuw naar hun leven te kijken en krijgen ze meer inzicht in eigen patronen en gedrag. Het creatief bezig zijn draagt bij aan het zelfvertrouwen en een meer positieve houding.

De reden dat wij deze Stichting zijn begonnen is dat we zelf heel goed weten wat het is om het gevoel te hebben dat je vastzit. Dat het na een periode van ziek zijn moeilijk kan zijn om te voelen wie je nu bent en wat je graag wilt doen in de toekomst. Wij willen vrouwen graag laten ervaren dat er in elke dag iets moois zit en dat iedereen er mag zijn en van waarde is. Ook willen we de vrouwen net dat zetje extra geven richting de toekomst en ze de handvatten meegeven om zelfs met een psychische beperking de toekomst positief te bekijken.

Om een fijn beeld van onze dagbesteding te geven hebben wij het volgende filmpje laten maken. Het filmpje staat op onze website en is via deze link te bekijken. https://www.youtube.com/watch?v=kcO-NF7FbMI

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X