Veel organisaties in gesprek over ‘financieel fit’ op 18 november

 in Geen categorie

In vier dialoogtafels gingen 25 organisaties in gesprek over voorkomende geldzorgen en schuldproblematieken. Ervaringen werden uitgewisseld en de blik ging vooruit hoe je dit anders zou willen. “Droom naar hoe je het graag zou willen zien/ervaren”.

Samen voor Zeist gaat de rol van kwartiermaker voor de Moedige Dialoog in Zeist vervullen. Aan alle input zal Samen voor Zeist acties gaan verbinden en betrokkenen worden bevraagd om een rol te gaan vervullen op hun expertise.

Iedere tafel kwam met de vraag om kennis te bundelen en te delen vanuit een centraal mogelijk lokaal punt. De schuldhulproute werd benoemd voor mensen met (beginnende) schulden. Ook waren er 2 afgevaardigden vanuit Wijzer in Geldzaken aanwezig wie hun kennis deelde over financiële initiatieven voor onderwijs en voor werkgevers. Voor meer informatie en  het vervolg, mail naar wilma@samenvoorzeist.nl

De  Moedige  dialoog  is  een landelijk initiatief  vanuit  Sociaal Werk Nederland en de Rabobank.

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X