Kennis delen is genieten! Dat bewijst You-R-Nature bij Bovenwegen

Steeds vaker vragen de ouderen van Bovenwegen om een leuke en interessante lezing. Naast bingo en ballonvolleybal is er een groep bewoners die wil leren. Een mooie match met YouRNature die graag wil delen. Zo kon een groepje ouderen luisteren naar een lezing over essentiële oliën, de ontstaansgeschiedenis, de werking en de toepassingen. Interessant en leuk werd het toen de bewoners mochten ruiken aan de verschillende geuren en nog beter een handmassage kregen. De lucht hing al snel vol met aroma’s waar de ouderen alert bij bleven en de reacties na de handmassages waren heel positief! De (ook lichamelijke) aandacht in combinatie met de werking van de essentiële oliën zorgde voor een goed gevoel, alertheid, kalmte, mooi om te zien en te ervaren!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X