Veel energie, verschrikkelijk leuk, warm bad”; verslag Samen voor een goede verbinding

 in Home, Nieuws

19 nieuwe partners versterken dit jaar het netwerk van Samen voor Zeist! Reden om hen een podium te geven en van hen te horen wat ze kunnen bieden en waar ze naar op zoek zijn. Te gast bij Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum kwamen 50 bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar om elkaar te leren kennen, om verbindingen te leggen, geïnspireerd te worden en een basis te leggen voor samenwerking.

Na bondige en prikkelende pitches door de nieuwe partners werden al eerste verbindingen gelegd door uitwisseling van tips en connecties. Daarna kwamen alle bezoekers aan bod door middels 3 rondes te speeddaten.

Karin van Zwetselaar had de groep goed onder controle, de rondes werden goed benut en de eerste reacties uit de zaal over de ochtend zijn als volgt samen te vatten: “Veel energie, verschrikkelijk leuk, warm bad”.

FOTO’S GEMAAKT DOOR: Mel Boas/Boasphoto.nl

Beeldverslag Samen voor een goede verbinding

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X