Een combinatie van schoonmaak en kennis over de doelgroep die steeds complexer wordt!

 in Geen categorie

Dit was de vraag van Joyce Hubregtse van Vitras Zeist aan Samen voor Zeist in het kader van een training voor het team Huishoudelijke Ondersteuning Vitras Zeist.

Een training om de medewerkers tools in handen te geven om beter en efficiënter hun werk te doen. Werk dat bij particulieren plaatsvindt, achter de voordeur, waar meer en complexere doelgroepen zelfstandig wonen en ondersteuning nodig hebben. De training wordt ingevuld door verschillende partijen: Figi vertelt over veilig en efficiënt schoonmaken. Altrecht gaat in op de psychiatrische cliënt, wat kom je tegen in de praktijk, hoe kan je daar mee omgaan en je werk doen. En Vitras Santé zelf behandelde de doelgroep dementie. Leuk en niet alleen leerzaam voor de 25 medewerkers van Vitras Zeist: ook Altrecht leert van de observaties van de medewerkers die situaties op hun werkplek kunnen signaleren die aandacht nodig hebben, een mooie win win!

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X