Wat een geeltjes, wat een ideeën;én dat in 2 uurtjes tijd

 in Geen categorie

Dinsdag 8 oktober vond de 1e carrousel plaats. Tijdens de Carrousel wordt in select gezelschap een vraagstuk behandeld van één van de maatschappelijke partners van Samen voor Zeist. Deze keer stond Scribit centraal, het programma Scribit maakt het mogelijk dat filmpjes van bv You Tube toegankelijk worden gemaakt voor mensen met een visuele beperking.

Om deze filmpjes toegankelijk te maken zijn vele vrijwilligers nodig; er staan nu bv. zo’n 230 filmpjes in de wacht. Het vraagstuk werd eerst verkend om vervolgens vanuit de deelnemers ideeën te delen en te bespreken.

Aan het eind van de 2 uur hingen er veel geeltjes met nieuwe ideeën welke uitgewerkt kunnen worden. “Zeer waardevol, we zitten in een juiste tijd nu om deze ideeën vorm te gaan geven en uit te rollen in het jaar 2020”, aldus projectleider Anouk van Bemmel van het Bartiméus fonds.

De carrousel komt ieder kwartaal terug, de eerstvolgende carrousel staat gepland op 14 januari >>>

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X