Organisatorisch geluk via RIVIONT

 in Geen categorie

RIVIONT is een internationaal adviesbureau voor leiderschap dat in 2017 is opgericht in Zeist. RIVIONT speelt in op de snel veranderende zakelijke context van organisaties en de impact van die veranderingen op de organisatie, cultuur, leiderschap en talent. Met verandering als constante factor, helpt RIVIONT organisaties bij het verbeteren van de bedrijfsresultaten in veranderende situaties door strategie en talent opnieuw op elkaar af te stemmen.

Met onze geïntegreerde oplossingen helpen de Partners & Consultants van RIVIONT klanten in binnen- en buitenland bij bedrijfstransformatie, leiderschapsontwikkeling, executive search en organisatieontwikkeling.

RIVIONT heeft een bewezen adviesaanpak die strategie in actie brengt, waarbij wij verantwoordelijkheid nemen voor de te bereiken resultaten. Met onze Balancing Droplets Methodology, onze Managed Programmes benadering en onze geavanceerde Assessment tools gebaseerd op een Management Model, hebben we de tools en methoden om organisaties op een gestructureerde en pragmatische manier te helpen. We helpen hen de risico’s te verminderen die gepaard gaan met het transformeren van hun organisatie naar de nieuwe realiteit en we hebben de ervaring en expertise om diverse, goed presterende teams op te bouwen die overeenkomen met de bedrijfsdoelstellingen en bedrijfswaarden. Voor meer informatie zie www.riviont.com

Onze intrinsieke motivatie is dat wij groei willen realiseren voor organisaties én hun mensen op weg naar organisatorisch geluk. Daarmee richten wij ons op lange termijn waarde creatie, waarbij er een balans dient te zijn tussen zakelijke, persoonlijke en maatschappelijke aspecten. Om ook zelf actief een bijdrage te leveren aan het maatschappelijk verkeer in de omgeving waar wij werken, willen wij ook organisatorisch geluk brengen bij maatschappelijke organisaties in Zeist door inzet van onze kennis.

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X