Marketing, communicatie en ondernemen!

 in Geen categorie, Home, Netwerkpartners Samen voor Zeist stellen zich voor, Nieuws

Wij zijn Elize en Mariëtte en u kent ons misschien nog van de Stichting Ideële Advisering. Helaas is Stidad zoals u waarschijnlijk weet in het voorjaar 2019 gestopt. Terwijl er nog zoveel mooie dingen te doen zijn op het maatschappelijk vlak!

Vanuit Stidad hebben we beiden vanuit onze vakkennis en met veel plezier, opdrachten voor maatschappelijke organisaties opgepakt. Denk daarbij aan organisaties zoals Dress for Success, Brasserie Koek en Ei in Driebergen, verschillende patiëntenverenigingen en het hospice in Houten. Wij zijn beiden freelance adviseurs maar willen naast ons gewone interim werk, graag opdrachten oppakken voor sociale ondernemingen met een klein budget.

Heeft u een website die wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Wilt u een projectplan indienen om fondsen te werven? Is er een rapportage nodig voor de verantwoording van uw bestedingen? Of kunt u hulp gebruiken bij het opzetten van een bedrijfsplan of communicatieplan? Dan staan wij voor u klaar! Dit maakt dan ook dat wij ons graag bij het netwerk van Samen voor Zeist aansluiten.

Wij geven advies op het gebied van marketing, communicatie, fondsenwerving en ondernemen. Professioneel en vanuit ons hart!

Mail ons voor een GRATIS adviesgesprek.
mariette@jonkerunlimited.nl
eve@ecbedrijfscom.nl
https://elizeenmariette.nl/

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X