Prisco’s Webdesign Zeist helpt Project Icarus stapje verder

Prisco Vicidomini, webdesigner en nieuwe partner van Samen voor Zeist, wilde geïnspireerd worden. Een kans voor Project Icarus, ondernemende dagbesteding voor jongvolwassenen met een beperking die willen leren werken met computers. Na een kennismaking was al snel duidelijk welke wens er lag; leren over 3D ontwerpen, leren werken met Blender. En voor Prisco een kans om op andere wijze met Blender om te gaan, de verdieping in te gaan, leren om de stof over te dragen, met en door andere ogen te kijken naar de stof. Een uitdaging voor deze webdesigner van Italiaanse origine  om andere mensen in begrijpelijke taal les te geven en zichzelf te testen!

Na 6 wekelijkse sessies: “De deelnemers zijn heel enthousiast over hem en hij helpt ons in dat ene uur echt verder, de deelnemers vinden dat hij duidelijk kan uitleggen en echt de tijd voor ze neemt en ze vinden het gezellig als hij er is. Zijn bezoek brengt blijdschap! En we leren er allemaal heel veel van!”  aldus Liesbeth Baudoin van Project Icarus, een kadootje deze lessen!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X