Je weer fit voelen, in je kracht staan; nieuw partner You R Nature stelt zich voor

 in Geen categorie

Bij You R Nature staat jouw natuurlijke (energie)balans centraal. Je weer (geestelijk en fysiek) fit voelen, in je
kracht staan, dat is waar  You R Nature mee aan de slag gaat. Dat doen we onder andere door middel van Kinesiologie, Touch for Health, Aromatherapie en Natuurverbinding. Eventueel ondersteund door de kracht van pure, natuurlijke essentiële oliën.

“Wij dragen zo veel mogelijk bij aan de mondiale duurzame ontwikkelingsdoelen, de zogenaamde ‘Sustainable Development Goals’. Dit geldt ook voor Nederland en ook voor Zeist. Ieder kan en moet daar een steentje aan bijdragen. Met onze activiteiten kunnen wij bijdragen aan een samenleving die gezonder, gelukkiger en duurzamer is. Hierbij vinden we het belangrijk dat dit ook voor iedereen
bereikbaar is. Wij steunen daarom Samen voor Zeist door iedereen de mogelijkheid te bieden om de kracht van de natuur en onze activiteiten te ervaren. Graag verbinden we aan doelgroepen, die veelal minder snel in contact met onze activiteiten komen,
terwijl ze het juist zo goed kunnen gebruiken.”

Janine Mirck-Schnaar
Henk Mirck 

www.you-r-nature.nl

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X