Iemand heeft iets nodig, een ander kan dat bieden; dan help je elkaar. Gewoon Samen.

 in Geen categorie

Netwerk Gewoon Samen is hét jongeren-vrijwilligersnetwerk in Zeist. De missie van Netwerk Gewoon Samen is een Zeister samenleving waarin mensen naar elkaar om zien. Dat doen zij door jongeren tussen de 15-30 jaar te koppelen aan inwoners in Zeist die praktische en/of sociale hulp nodig hebben, maar weinig of geen netwerk hebben die deze hulp kan beiden. Netwerk Gewoon Samen gelooft dat jongeren veel te bieden hebben en dus veel kunnen betekenen voor anderen. Iets ogenschijnlijk kleins kan voor de ander van grote betekenis zijn.

“Wij geloven dat vrijwilligerswerk dichtbij begint: in de straat, op school of in een verzorgingstehuis in de buurt”. Netwerk Gewoon Samen inspireert jongeren om betrokken te zijn in hun directe omgeving en op die manier een wezenlijke bijdrage te leveren aan de samenleving. Hierdoor krijgt samenleven inhoud. Kortom: Iemand heeft iets nodig. Een ander kan dat bieden. Dan help je elkaar. Gewoon. Samen.

Meer informatie: https://netwerkgewoonsamen.nl/

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X