Een bijdrage leveren aan diegene die dat nodig hebben

 in Geen categorie

VitaMentalis helpt bedrijven en organisaties in het realiseren van een goede mentale conditie van hun medewerkers om zo ziekteverzuim terug te dringen, productiviteit te verhogen en het werkplezier te vergroten. Zij maken gebruik van de Mental Health Check om mentale klachten vroegtijdig te signaleren.

Ook bij (dreigende) uitval van medewerkers vanwege mentale klachten hebben zij expertise in huis op alle gebieden van mentale klachten waardoor er snel inzicht verkregen kan worden in de kern van het probleem en er duurzaam aan een oplossing gewerkt kan worden.

VitaMentalis vindt het belangrijk om in alle lagen van onze samenleving van toegevoegde waarde te zijn.  “Daarom sluiten wij ons aan bij Samen voor Zeist, een bijdrage leveren aan diegene die dat nodig hebben. Naast ons gebruikelijke aanbod wisselen we graag van gedachten over hoe we kwaliteit van leven kunnen verbeteren en geven we inzicht in autisme, ADHD, depressies, angsten en burn-out.”

Hartelijke groet,

Sonja Koster

 

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X