“Heb je al een vakantiebaan?”

Met deze vraag sloot de Prokkelstage voor Patea af bij Woongoed Zeist. Zijn stage was zo geslaagd dat hij er misschien een vakantiebaantje aan overhoudt. Of zoals bij andere prokkellocaties… dat er mogelijkheden zijn voor vervolg stages voor een langere periode!

Maar liefst 28 kandidaten vanuit diverse organisaties in Zeist deden tijdens de Nationale Prokkelstagedag en ook nog komende weken een mooie werkervaring op. Met dank aan alle werkgevers die hun deuren hebben geopend, de voorbereidingen, de begeleiding, het extra vervoer; en het was het weer allemaal waard!

Leerlingen van VSO Meerklank, VSO Bartiméus en kandidaten van Amerpoort, Bartiméus, het Kunstenhuis, Kwintes en Reinaerde hadden een enorme keuze aan stageplaatsen; bakken, meelopen met facilitaire zaken, schoonmaken, bedienen en voorraden bijhouden en opruimen, hotelbedden opmaken, verwerken van boeken en reserveringen, een lunch voorbereiden voor gasten, communicatie, meelopen bij de bank, op de postkamer, op kantoor, op school bij het uitleencentrum van IPads, 2e hands goederen prijzen en in de winkel zetten, de order intake bijwonen en de handling in het magazijn, zo veel te zien, te leren en te ervaren!

Dat het beklijft en speciaal is zo’n Prokkelstage liet Gijs van het Klustteam van Reinaerde weten; dank je wel voor deze plek, 2 jaar geleden had je me een mooie plek bij de Gemeente Zeist bij de Groenvoorziening gegeven! Dit keer bij VSO Bartiméus Zeist waar hij naast facilitaire werkzaamheden ook inzage krijgt in het gebruik en inzet van 21e eeuws technologie ten behoeve voor blinden en slechtzienden.

Dank voor alle mooie stageplaatsen aan Bakker Albert, Bartiméus Fonds, VSO Bartiméus Zeist, Bartiméus Doorn, Bigagroep, Bijzonder leuk en de Bijzondere Taartenfabriek, Hotel Restaurant Oud London, IDEA Bibliotheek, Kerk en Samenleving, Krakeling Communicatie, Rabobank Rijn en Heuvelrug, Reinaerde Den Dolder, Kringloop Zeist, Kunstenhuis, Omzorg, OSG Schoonoord, Pelster Zeist, Sodexho (locatie PGGM), Werkgeversevicepunt en Woongoed Zeist.

 

TERUG NAAR ALLE NIEUWSITEMS >>>

 

 

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X