Wat is er veel werk verzet in een relatief korte tijd

Bedrijfspartner de R.K. Woningbouwvereniging zocht voor dit jaar een betrokken project waar zij met hun team echt ‘lekker aan de slag zouden kunnen’.  Vanuit Speciaal onderwijsschool de Meerklank lag de wens voor aanpassingen voor het terrein om hun schoolgebouw.
Naast het klussen werden er ook poffertjes gebakken voor alle leerlingen van de Meerklank op de middag van 23 mei. 
“Het was in alle opzichten een fantastische middag! Wat is er veel werk verzet in een relatief korte tijd. Alles wat op de klussenlijst stond is gerealiseerd en zelfs meer dan dat want we hebben ook nog veel planten en struiken gekregen! Voordat de leerlingen naar huis gingen hebben we al geconcludeerd met z’n allen dat het een groot succes is geweest en iedereen heel hard gewerkt heeft. We hebben als dank alle teamleden een fleurige set zelfgemaakte kaarsen uit ons atelier gegeven. Hier was het team blij verrast door. Alle 90  leerlingen hebben gesmuld van de poffertjes en wij hebben met beide teams als afsluiting nog even gezellig nagepraat in het zonnetje in onze binnentuin onder het genot van een lekker hapje en drankje”, aldus Ria Pastoor van de Meerklank.

Reactie vanuit RK Woningbouwvereniging: “Het was een fantastische middag. Erg leuk om deze kinderen om te gaan.  Zoals Ria omschrijft,  klopt het helemaal. Voor ons is het echt voor herhaling vatbaar”. 
 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X