“Dat mag je dus zo maar vragen?”

 in Geen categorie, Nieuws

Ja, je mag best veel vragen in een sollicitatiegesprek anders dan “hoe deel jij normaliter je dag in”. Veel leermomenten en ook persoonlijke verhalen kwamen aan bod tijdens de workshop van Bartiméus, Werkpad, en Wij3.0 over Passende communicatie in de arbeidsmarkt. Hoe voer je goede selectiegesprekken met sollicitanten met een ‘arbeidshandicap’? Bijvoorbeeld met autisme, een depressie, slechtziendheid of eetstoornis?

Een dag lang deelden zij hun kennis en ervaringen onder de bezielende leiding van Colette van Duijn van Wij 3.0 en Jessica Bijvang van Werkpad. En onder het genot van taart uit de Bijzondere Taartenfabriek (deelnemer) en lunch van Samen in Zeist. Er werd veel geleerd en nieuwe inzichten opgedaan maar daarnaast was de veelgehoorde opmerking: “We blijven elkaar zeker opzoeken!”
Want ook dat is Samen voor Zeist: samen werken aan een stevig en sociaal netwerk.

Ook geïnteresseerd? Meld je dan aan bij wilma@samenvoorzeist.nl en we laten je weten wanneer deze workshop herhaald gaat worden.

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X