Stichting Het Rozenhuis stelt zich voor als nieuwe partner

 in Geen categorie

Stichting Het Rozenhuis is een centrum voor historische en sociaal maatschappelijk-culturele kennisontwikkeling. Zij wil bijdragen aan het vergroten van kennis en bewustwording van Zeister inwoners. Met als doel het stimuleren van reflectie op, discussie over en het opdoen van nieuwe inzichten en ontmoetingen. Bijvoorbeeld door het maken van filmproducties, documentaires en uitvoeren van kort onderzoek naar knelpunten en geven van advies over een concrete oplossingsrichtingen bij projecten of voor afdelingen van organisaties.

Het Rozenhuis maakt voor conferenties, seminars en workshops korte filmpjes als verrassende kick-off van het centraal staande thema. Ook maakt Het Rozenhuis brochures voor exposities en evenementen en (jubilea)boeken waarin de historische achtergrond en sociaal maatschappelijke betekenis van bedrijven, stichtingen of families op een aansprekende manier worden verwoord en in beeld gebracht.

Meer weten over het Rozenhuis >>

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X