“Als Bezinningshuis moeten we ook maar eens aanhaken…!

 in Nieuws

Aldus Robin Zuidam van het Bezinningshuis geopend op 5 januari 2018 in Den Dolder. Het Bezinningshuis is een plek van waaruit mensen met een levensbedreigende ziekte en hun naaste ruimte wordt geboden om te bezinnen over hun (on) sterfelijkheid. Ook voor anderen die worstelen met grote levensvragen rondom de dood en voltooid leven is er ruimte; de dood uit de taboesfeer. Daarnaast worden er in Het Bezinningshuis, rondom dit thema, regelmatig bijeenkomsten, trainingen en workshops voor geïnteresseerde professionals en particulieren georganiseerd.

Hilda en Robin Zuidam, oprichters van Stichting Het Bezinningshuis vinden het belangrijk om onderdeel te zijn van het netwerk Samen voor Zeist en hopen u binnenkort in Het Bezinningshuis of op een andere bijeenkomst in onze gemeente te mogen ontmoeten.

Recent Posts
Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X