VDGC Accountants; ‘een waar eigen, huis en tuin crew’ tijdens Nldoet!

“Na vele gesprekken, mailtjes en ideeën uitwisselen was het dan zover: NLDoet 2019.
Om half 1 kwam er een ware mensenmassa binnengelopen in ons kleine ‘Bijzonder Leuk’. Meteen door naar achteren, want deze enthousiaste krachten van VDGC mochten eerst genieten van een heerlijke lunch. De sfeer zat er direct al goed in en terwijl de kroketten nog werden weggewerkt waren de taken al verdeeld. De regendruppels liepen over de voorhoofden van de accountants en belastingadviseurs, die op deze dag zichzelf ontpopte als heuse ‘Eigen, huis en tuin’ crew. Verven, tuinieren, thee verpakken en zelfs cupcakes bakken. Alles is deze middag gebeurd! Wat zijn wij blij met de leuke contacten en het fantastisch eind resultaat. VDGC, Bedankt! ”

Mariska Teunissen – Coördinator Bijzonder Leuk 

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X