RESCUED From Waste to Wonderful

“Look at the world through positive eyes and you’ll see treasures everywhere….”

Dat is hoe we RESCUED-ontwerp creëren. We transformeren leftovers van bedrijven en andere gebruikte materialen tot nieuwe home & living producten. Verrassende schoonheden met een goed verhaal met soms zichtbare sporen van het vorige leven.

Alle producten worden vervaardigd door vakmensen van dagbestedingen, sociale werkplaatsen en penitentiaire inrichtingen. Zelf zijn wij gevestigd bij de Biga Groep in Zeist met wie we nauw samenwerken. Hier hebben we opslag van het hele assortiment en vanuit waar alles naar de klant wordt vervoerd. Wij leveren aan de retail in binnen- en buitenland, maar ook aan particuliere consumenten die via de webshop iets bestellen. Ondertussen maken we ook veel producten voor Kerstpakketten en zijn we onlangs een samenwerking aangegaan met Dille & Kamille. We bedenken en maken nieuwe producten van hun overstock die vervolgens weer in hun eigen winkels verkocht worden.

Wij kijken altijd naar wat de kennis en de kunde van de mensen is en wat voor restmaterialen we hebben. Zo komen we tot een eindproduct, in plaats van juist vanuit het eindproduct te denken. Achter ieder product zit een verhaal!

De reden om aan te sluiten bij Samen voor Zeist is dat wij wel al een aantal mooie samenwerkingen hebben in Zeist maar nog meer willen verkennen wat er lokaal mogelijk is. Wij zoeken altijd mooie productieplekken waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan onze producten kunnen werken en die wij een mooi podium kunnen bieden. Daarnaast zijn we ook altijd aan het speuren naar leftovers, gebruikte materialen waarvan wij weer nieuwe dingen kunnen maken om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan verspilling van materiaal wat te goed is om weg te gooien.

Evelien Preisser

Oprichter / Eigenaar
RESCUED From Waste to Wonderful

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X