Zorgresidentie Zonneburg stelt zich voor als nieuw partner

 in Geen categorie

Zorgresidentie Zonneburg

Graag stel ik ons aan u voor als nieuw lid van Samen voor Zeist. Zorgresidentie Zonneburg bestaat bijna 25 jaar en wij zetten ons in voor liefdevolle warme zorg aan ouderen met Dementie, in twee kleinschalige villa’s vlakbij het Wilhelminapark. Informatie over onze hele organisatie vindt u op www.zonneburg.nl 

Wij vinden het belangrijk om verbinding te zoeken omdat we een onderdeel van de maatschappij willen blijven zijn. Dat is vaak puzzelen door de beperkingen die de ziekte Dementie met zich meebrengt, daarom lijkt het ons fijn om in een samenwerkingsverband met collega-instellingen en ondernemers in de gemeente te participeren.

Enthousiast geworden op de Meet en Match bijeenkomst hoop ik op een fijne samenwerking daar waar het kan.

Nieuwsgierig naar onze huizen? Ik leid u graag een keertje rond.

Joke van Loenen, locatiehoofd Zeist

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X