ATC Zideris uit Huis ter Heide stelt zich graag aan u voor

ATC Zideris Huis ter Heide verzorgt dagbesteding voor verstandelijk gehandicapten en jongeren. Wij doen dat kleinschalig. Gezelligheid is belangrijk, net zoals respectvol met elkaar omgaan. De wens van de cliënt staat centraal, de begeleiding is volgend.

Er zijn diverse groepjes met activiteiten – Fiets, Horeca, Productie, Drama, Tuin en Atelier.

We staan voor een betekenisvolle dagbesteding. Het is fijn om trots te zijn op je werk. Gasten ervaren het ArbeidsTrainingCentrum als laagdrempelig en gastvrij.
Het is gewenst dat participatie van twee kanten komt. Wij zoeken contact en verbinding. Ervaring is dat onze cliënten veel te bieden hebben. Ons belang is het verkrijgen van passend (eenvoudig) werk en geschikte (grotere) ruimtes om aan de slag te gaan. Wij willen graag groeien. Dit maakt dat wij graag aansluiting zoeken bij Samen voor Zeist.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X