Nieuwe partner Puzzletree Verhuisregisseurs stelt zich voor

 in Geen categorie, Nieuws

Puzzletree Verhuisregisseurs zet zich in voor iedereen die hulp nodig heeft bij verhuizen of het leegruimen van een woning. Wij doen dit met veel aandacht voor persoon en milieu. Aandacht en communicatie vinden wij erg belangrijk, zeker wanneer het om mensen gaat die in een vervelende situatie zitten waardoor men verplicht moet verhuizen of ontruimen.

Onze dienstverlening is zo breed als de klant het wenst: regelen van adreswijzigingen en administratie, in- en uitpakken van spullen en het opleveren van de oude woning. Alles met als basis respect voor mens en maatschappij.

Samen voor Zeist is een initiatief dat goed bij ons past en we sluiten ons daarom graag aan, om ook zo een bijdrage te leveren aan maatschappelijk betrokken ondernemen in Zeist.

Onze contactgegevens vindt u op de website www.puzzletree.nl

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X