“… dit mogen ze vaker doen” aldus een bewoner van Accolade Zorggroep

Rollators en rolstoelen schoonmaken bij Vredenoord, kniepertjes en poffertjes bakken bij Looborgh, nagels lakken van ouderen van Accolade Zorggroep, een gastles “handen wassen” voor leerlingen van VSO Meerklank, sneeuw maken met scheerschuim samen met de kinderen van Kindercentrum De berk, een spelmiddag bij Abrona…; 13 matches waren er nodig om 100 medewerkers van Essity zich te kunnen inzetten bij maatschappelijke – en zorgorganisaties in Zeist. 

“We moeten even 5 stappen terug, in rust… ” en zo wordt een verschil gemaakt, een inkijkje gegeven bij zorgorganisaties door expertise te delen, de helpende hand te bieden, te bakken en in contact met de verschillende doelgroepen samen een leuke middag te beleven; voor elk wat wils!

Tegelijk helpen enkele medewerkers van Essity mee met de voorbereidingen van de borrel gecoördineerd door Bij Johannes en haar werknemer! Een mooie middag was het!

         

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X