De Bijzondere Taartenfabriek stelt zich graag aan u voor

Ken jij de Bijzondere Taartenfabriek al? Overheerlijke homemade taarten, gebakken door onze bijzondere mensen. Vanuit een passie voor sociaal ondernemen en met een achtergrond in de zorg zijn wij in september 2017 gestart vanuit hartje Zeist. 

De Bijzondere Taartenfabriek biedt een passende dagbesteding en werkplek voor mensen met een psychiatrische stoornis en mensen die langdurig niet aan het arbeidsproces hebben kunnen deelnemen. Hiermee hopen wij een opstap naar regulier betaald werk voor deze doelgroep te vereenvoudigen.

Onder begeleiding bakken en distribueren wij de lekkerste homemade taarten bestemd voor horeca, bedrijven, en op bestelling ook voor particulieren. Wij hopen dat je ook eens komt genieten van onze taarten en daarmee ons sociale initiatief steunt!

We zijn enorm blij nu deel uit te maken van Samen voor Zeist netwerk en zien er naar uit om met alle partners Zeist een stukje inclusiever te maken!
De Bijzondere Taartenfabriek 
1e Hogeweg 160
3701 HL ZEIST
info@bijzonderetaartenfabriek.nl
Maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur 
Zaterdag van 9.00 – 16.00 uur

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X