ReadSpeaker stelt zich graag als nieuwe partner aan u voor

ReadSpeaker® is wereldwijd marktleider op het gebied van online tekst-naar-spraak. In 1999 lanceerde ReadSpeaker de eerste online tekst-naar-spraak diensten ooit. Inmiddels maken elke maand duizenden websites/mobiele apps en miljoenen gebruikers wereldwijd gebruik van de web-based tekst-naar-spraak diensten. ReadSpeaker zet actueel online teksten om van tekst naar spraak in meer dan 50 talen en meer dan 150 stemmen.

Het bedrijf levert een portfolio aan web-based tekst-naar-spraak oplossingen voor websites, mobiele sites, leeromgevingen, mobiele apps, RSS feeds, online documenten en formulieren, en online campagnes. Maar sinds een aantal jaren zijn we ook actief als spraakleverancier voor “offline” toepassingen, waaronder navigatie apparatuur, apparatuur voor mensen met een visuele of cognitieve beperking, maar ook in omroepinstallaties in het openbaar vervoer, voor virtuele assistanten of chatbots, in telefooncentrales en in audio-tour apparatuur in musea en veel meer.

Ons hoofdkantoor staat sinds 2008 in Huis ter Heide waar we met 20 man werken. Wereldwijd zijn er zo’n 200 man actief bij ReadSpeaker. In Nederland werken bijna 300 gemeenten en honderden instellingen met onze spraak software. Ook in Zeist hebben we veel klanten, waaronder de gemeente Zeist en ook organisaties als Bartiméus.

Wij kijken uit om via onze diensten, maar ook door middel van concrete bijdragen van ons team in Huis ter Heide de Samen-voor-Zeist organisatie te versterken.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X