Introductie nieuwe bedrijfspartner SeniorWooncomfort

 in Geen categorie

Met een vliegende start in 2015 is Senior Wooncomfort intensief betrokken geraakt bij haar doelgroep met onder andere de volgende activiteiten; de begeleiding van senioren naar senioren appartementen ((ver-)koop, (ver-)huur) en de mogelijke  verkoop van de achterblijvende woningen.

Veel senioren die willen gaan verhuizen, kiezen voor een levensloopbestendige woning die is voorbereid op wijzigingen in de gezondheid, die met het ouder worden kunnen samenhangen. Dit vraagt om specifieke kennis en ervaring. Sylvia Witteman (1967) eigenaar van Senior Wooncomfort is in deze woningen gespecialiseerd en bekend met meerdere appartementen complexen en haar bewoners in en om Zeist.

De intensieve werkbenadering en persoonlijke betrokkenheid met kopers en huurders leert dat er veel senioren vraagstukken aan het licht komen die gerelateerd zijn aan het wonen en leven in de ruimste zin. Voor de behandeling van deze vraagstukken gaat de interesse uit naar ‘samen’ werkers met dezelfde dienstbare benadering als Senior Wooncomfort, die ook de wens hebben elkaar en de cliënten te versterken en waar de senioren terecht kunnen voor allerhande vraagstukken als verhuizen, klussen, thuiszorg, notariële- en juridische kennis en meer…dit alles met een warme persoonlijke geduldige benadering.

Samen voor Zeist zou voor Senior Wooncomfort de ontmoeting kunnen betekenen met bedrijven/personen die ook woon- en leefcomfort verhoging beogen voor de doelgroep senioren. Dat maakt Samen voor Zeist interessant en inspirerend!

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X