Gastles voor kunstenaars Abrona door kunstenaars Atelier Totem

 in Geen categorie

Behalve samen een expositie organiseren is er nog veel meer te doen samen! In de vorm van een workshop gegeven door de kunstenaars Rick en Margot van Atelier Totem. Verschillende technieken werden uitgelegd (o.a. werken met paletmes) en aan de hand van een voorbeeld (een koeienkop en een Nijntje) nieuwe kunstwerken gemaakt.

De insteek was verbinding en gebruik maken van elkaars talenten. Het was een erg leuke middag, de cliënten van Abrona hebben er weer wat bijgeleerd en gingen met een mooi kunstwerk naar huis. Genoeg enthousiasme voor een herhaling in het nieuwe jaar!

                    

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X