Volgend jaar doe ik graag weer mee, het heeft me veel opgeleverd!”

 in Geen categorie, Home

“Fantastisch nieuw concept! Volgend jaar doe ik graag weer mee, het heeft me veel opgeleverd!” Meer dan 100 deelnemers vanuit het bedrijfsleven, onderwijs, gemeente en maatschappelijke organisaties bogen zich tijdens de Meet & Match over 10 maatschappelijke initiatieven; een snelkookpan die veel tips, matches en coalities heeft opgeleverd. Vele verbindingen zijn tot stand gekomen, veel kennis, netwerken en inzichten zijn gedeeld. De twee tafelrondes leverden in korte tijd een eerste verdieping op die in de nabije toekomst verder wordt uitgewerkt door desbetreffende partijen.

Ideeën over deelauto’s in Zeist, medewerkers met schulden, Zeist toegankelijk voor iedereen… alle maatschappelijke initiatieven op de Meet & Match hebben participeren en volwaardig deelnemen als doel, we gaan er mee aan de slag en we hopen snel verschillende resultaten te kunnen delen!

Mel Boas/Boasphoto.nl bracht de Meet&Match in beeld!

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X