Waar word je blij van?

 in Geen categorie, Home

Een creatieve workshop was het; de schilder workshop bij Abrona gegeven door de kunstenaars van Abrona aan de medewerkers van Pelster; “wij leren het jullie wel!”

Na een lunch en korte rondleiding op het terrein van Abrona; “We waren allen zeer onder de indruk van hoe er een heel “Abrona dorp” is ontstaan én zelfs nog groeiende is!” aldus Lizan Geesink van Pelster, konden ze aan de slag.  Sommige medewerkers kregen in duo les, anderen één op één! Het thema was “waar word je blij van?” Dat leverde naast veel creativiteit ook veel enthousiasme en plezier op bij beide partijen. Daar word je nu blij van!

 

 

 

fotografie Mel Boas

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X