“Wij vonden het ontzettend leuk om mee te helpen en op deze wijze een maatschappelijk steentje bij te dragen”

 in Geen categorie

Op vijdag 13 juli zijn wij, receptionistes van PGGM naar Youké geweest om hen te helpen met hun eindfeest. Dit maatschappelijk uitje heeft Samen voor Zeist ons aangedragen. Youké helpt kind, jongere en gezin binnen hun leef-omgeving een effectieve oplossing te vinden voor hun uitdagingen rond opgroeien en opvoeden.

Het thema van het eindfeest op 13 juli was “landen”.  Kinderen konden spelletjes doen, die gekoppeld waren aan een bepaald land, zoals bijvoorbeeld Jeu de boules. De kinderen konden stempels in een landenpaspoort verzamelen door alle spelletjes te doen.

Wij vonden het ontzettend leuk om mee te helpen met dit eindfeest en op deze wijze een maatschappelijk steentje bij te dragen. Bovendien werden we geholpen door het mooie weer.

Wat ons betreft is een maatschappelijk uitje een aanrader voor elk team!

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X