Bewoners In de Dennen genoten in Scheveningen

Een reisje naar de kust, naar de zeelucht; het zand weer eens zien én voelen; dat was dé wens van bewoners van In de Dennen. Deze ging op 20 april in vervulling. Het team van Thésor stelde zich deze dag ter beschikking om met de bewoners langs de kust te wandelen, er werd een bezoek gebracht aan het museum Beelden aan Zee en de dag werd afgesloten met een borrel met bitterballen op het terras van een strandtent.  De medewerkers van Thésor stelden zich echt op als maatje. Bewoners haalden met hen een visje of namen iets lekkers op het terras.

In de Dennen, Esther Herkhof laat weten: “Dit was absoluut een cadeautje. Ik heb alleen maar stralende gezichten gezien deze dag. Bewoners zijn blij dat ze dit hebben mogen meemaken. Het uitje komt nog dagelijks tijdens de koffie ter sprake.”

#betrokken #uitje #1dagvoorzeist #zinvol 

De ontmoeting centraal

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X