Introductie nieuwe bedrijfspartner Percuris

 in Geen categorie

Percuris is een deskundige partner voor re-integratie, jobcoaching en outplacement. Organisaties, bedrijven en particulieren bieden wij trajecten op maat aan.

Percuris is een gecertificeerd partner van het UWV voor Wajong en re-integratie van werknemers. Onze specialisatie ligt in het uitvoeren van complexe re-integratie opdrachten Zeist en omgeving. De begeleiding van de trajecten wordt door eigen ervaren en gespecialiseerde arbeidsdeskundigen en jobcoaches uitgevoerd.

We gaan ervoor om te zorgen dat de mensen die bij ons aangemeld worden of zichzelf aanmelden werk gaan doen naar hun vermogen. Persoonlijke groei vinden wij belangrijk maar zullen daarbij altijd zo goed mogelijk proberen in te schatten wat het maximale haalbare is. Vanuit ons kantoor in Zeist zijn onze jobcoaches en arbeidsdeskundigen actief in de omgeving van Zeist, Utrecht en de Heuvelrug.

Rijksoverheid
Sinds september 2017 zijn wij samen met Pernu (detachering) één van de partijen die de gunning heeft gekregen voor de Europese aanbesteding voor de inhuur van participanten op basis van het ter beschikking stellen van arbeidskrachten. Dat wil zeggen: de Rijksoverheid heeft banen gecreëerd voor mensen met een arbeidsbeperking en Pernu en Percuris mogen deze vacatures voor Regio’s West, Midden en Zuid gaan vervullen.

Voor het bespreken van de mogelijkheden en voor een vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 030 3030643 of via de mail: info@percuris.nl.

Wij nodigen u graag een keer uit bij ons in het mooie Aartsbisdom in Zeist!

Website: www.percuris.nl
Wijnand Groen- Directeur

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search

X