Project Icarus komt naar Zeist!

Project Icarus is een uitdagende en ondernemende dagbesteding voor jongvolwassenen met een beperking die willen leren werken met computers. Onze deelnemers gaan leren werken met computers en uiteindelijk kunnen zij zelf toffe websites maken, digitale muziek creëren of bijvoorbeeld video’s maken en editen. De mogelijkheden met IT zijn oneindig. Met een startsubsidie via de social challenge van de gemeente Zeist zijn we de mogelijkheden aan het verkennen om nog dit jaar in Zeist een IT dagbesteding te openen. We hebben al een locatie in Culemborg.
Om dit te realiseren kunnen we hulp gebruiken; zo zijn wij op zoek naar een geschikte locatie in Zeist of omgeving van circa 100 m2, toegankelijk voor mindervalide en betaalbaar. We zijn immers een startende stichting. Daarbij hebben we zaken nodig om het pand in te richten en werkplekken te maken voor onze deelnemers. Dit zijn zaken zoals computers, servers, bureaus, stoelen, een lunchtafel, een opbergkast. Fondsen of ondernemers die ons financieel willen ondersteunen zijn eveneens zeer welkom! In ruil kunnen wij (op termijn) een mooie website maken, of andere IT opdrachten uitvoeren. Deze opdrachten zoeken wij permanent, nu al voor onze deelnemers in Culemborg die graag hun talenten willen ontwikkelen en inzetten voor anderen, en hopelijk binnenkort voor de deelnemers in Zeist. Als u ons kunt helpen, dan horen wij dit heel graag.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze site www.project-icarus.nl of contact met ons opnemen per mail info@project-icarus.nl. Ik sta u ook graag persoonlijk te woord!

Angelique Steen
Oprichter en bestuur Stichting Project Icarus
mobiel 06-26100966

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search

X